Frick Byggprojektering AB är ett litet konsultföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen.
Välkommen att kontakta oss!

Frick Byggprojektering AB
Magasinsgatan 4
531 31 LIDKÖPING

Tel. 0510-54 76 76
Christian mobil: 0702-18 18 89
e-post: info@frickbyggproj.se

Om Frick Byggprojektering

Frick Byggprojektering grundades 2009, och i samband med detta övertogs Firma Jan Andersson Byggkonsult, som varit verksamt i byggbranschen i över 16 år.

Med våra erfarenheter och stort tekniskt kunnande som grund, tänker vi både kostnadseffektivt, klimatsmart och produktionsanpassat när vi projekterar.

Frick Byggprojektering är valet för dig som vill anlita ett företag med personligt engagemang och lång erfarenhet.

I Företaget arbetar idag Christian Frick och Ann-Katrin Hellner. Båda med många års erfarenhet från både projektering och produktion inom byggbranschen. Företaget är beläget i Lidköping, och är verksamt i västsverige.

Christian är född och uppvuxen i Norra Härene, och har spenderat sitt vuxna liv i och omkring Lidköping. Idag bor familjen, som består av frun Lena och barnen Filippa och Amanda, i centrala Lidköping. Utflugna dottern Joeline bor i lägenhet i Lidköping hyggligt nära hemmet.

Fritiden ägnas främst åt stugan på Kållandsö, som är paradiset på jorden enligt honom själv. Där fixas det med hus och trädgård, och såklart är båten en flitigt använd kamrat.

Musiken ligger Christian varmt om hjärtat. Gitarren, dragspelet och ukulelen används mycket under lediga stunder.

Motion införskaffas i form av badminton med bästa kompisen under vinterhalvåret, samt i nyfunna hobbyn mountainbike under sommarhalvåret.

« Tillbaka

    © 2009-2018 Frick Byggprojektering  |  Design och tillverkning: Larssonline Webbdesign